Liefdeshoroscoop


Boogschutter

 

 

Kenmerken van de Boogschutter (23 november – 21 december) 

De boogschutter wil zich vrij voelen om zijn eigen doelen te verwezenlijken.

 

Positieve eigenschappen

De boogschutter wil graag rust en vrijheid. Ook is hij eerlijk en oprecht, houdt van de natuur en van dieren. Idealen worden hoog gesteld.  

 

Negatieve eigenschappen

De boogschutter heeft snel zijn oordeel klaarstaan. En mocht iemand of iets hem niet zinnen dan laat hij dat duidelijk merken.

 

 

Boogschutter met Ram partner

 

Relatiecijfer       9

 

Een goede vriendschap hebben jullie zeker! En vriendschap is de ultieme sleutel naar een relatie! De boogschutter past zich makkelijker aan dan jou. Jullie zijn beiden idealistisch, en bijzonder gesteld op vrijheid. Jullie kunnen een geweldige relatie krijgen samen als jij wat begrip kan opbrengen voor de levensinstelling van de boogschutter.

 

Boogschutter met Stier partner

 

Relatiecijfer       7,5

 

Jullie hebben niet veel gelijkenissen met elkaar, maar dat is hier een positief punt. Jullie vullen elkaar aan. De stier is een levensgenieter en de boogschutter is dat niet zo erg. De stier laat de boogschutter zien hoe het ook kan. Je leeft maar een keer, dus ga ervoor!

 

Boogschutter met Tweeling partner

 

Relatiecijfer       5,5

 

Jullie zijn elkaar tegenpolen, het zal ook moeilijk zijn om voldoende begrip voor elkaar te krijgen. Allebei hebben ze een verlangen naar vrijheid. Eerlijkheid is in deze relatie erg belangrijk. Het kan een goede relatie worden als ze zich allebei een beetje aanpassen.

 

 

 

 

 

 

Boogschutter met Kreeft partner

 

Relatiecijfer       6

 

De boogschutter wil vrijheid en houdt van avontuur! Terwijl de kreeft liever in zijn eigen vertrouwde omgeving blijft. De boogschutter is goed in mensen kwetsen zonder hij dat echt door heeft. De kreeft is daar heel gevoelig voor.

 

Boogschutter met Leeuw partner

 

Relatiecijfer       8

 

Meestal is dit een mooi stel, alleen is de boogschutter een natuurpersoon en de leeuw een stad persoon. Beiden houden jullie van je vrijheid en gezelligheid. Het kan een mooie relatie worden als jullie je behoeften combineren! Ga bijvoorbeeld de ene keer naar het bos, en de andere keer lekker winkelen!

 

Boogschutter met Maagd partner

 

Relatiecijfer       5,5

 

Jullie zijn heel verschillend en zien het leven heel anders dan elkaar. De boogschutter vindt dat de maagd zijn gevoelens niet genoeg laat zien. En de maagd vind de boogschutter eerder een softie. Jullie zijn beiden eerlijk en open tegenover elkaar. Ik raad jullie aan om goed met elkaar te praten over dingen waar jullie het niet eens zijn. Dat houdt een hoop geruzie tegen.

 

Boogschutter met Weegschaal partner

 

Relatiecijfer       7

 

De weegschaal is een echt gezelschapmens, terwijl de boogschutter liever de natuur opzoekt. Dat vindt de weegschaal saai. Daar kan wel een ruzie door ontstaan. Zorg ervoor dat jullie beiden aan jullie behoeften komen dan komt het goed. De boogschutter kan de weegschaal toch altijd overhalen. Dat komt omdat de weegschaal de ander niet te kort wil doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boogschutter met Schorpioen partner

 

Relatiecijfer       7

 

De boogschutter wil alleen maar vrijheid en de schorpioen is niet altijd in staat dat toe te laten. De schorpioen is erg snel jaloers en dat vooral omdat de boogschutter iemand is die veel contacten heeft. De boogschutter is meestal open en eerlijk waardoor de schorpioen er wat meer vertrouwen zou krijgen!

 

Boogschutter met Boogschutter partner

 

Relatiecijfer       9,5

 

Jullie hebben samen veel gemeen, daarom zou het ook goed tussen jullie gaan. Genoeg vrijheid zullen jullie elkaar geven, ook begrijpen jullie elkaar. Voor beiden is de natuur erg belangrijk. Ook zijn jullie echte dierenliefhebbers. Jullie vormen een topkoppel!

 

Boogschutter met Steenbok partner

 

Relatiecijfer       6

 

De boogschutter wil graag vrij zijn, terwijl de steenbok niet van contacten houdt maar toch het leven met zijn partner graag wil delen. Ook is de steenbok in staat de verlangens van zijn partner te vervullen. De boogschutter doet dat liever niet. Die wil alleen zijn eigen verlangens vervullen. Wel zijn jullie goede praters en komen samen overal uit!

 

Boogschutter met Waterman partner

 

Relatiecijfer       6,5

 

De waterman is iemand die houdt van leuke contacten, terwijl de boogschutter meer van de natuur en het buitenleven houdt. De waterman gaat liever de stad in terwijl de boogschutter liever gaat wandelen in het bos om zijn rust op te zoeken. Niet veel overeenkomsten dus. Wel hebben geven jullie elkaar genoeg vrijheid. Jullie zijn open tegenover elkaar!

 

Boogschutter met Vis partner

 

Relatiecijfer       8,5

 

Allebei zijn jullie natuurmensen. Jullie zijn allebei open en eerlijk. De vis is wel eens bang voor de realiteit. De boogschutter kan hem daarbij helpen. De vis is een persoon met een goed hart, en is medelevend. Dat is precies wat de boogschutter nodig heeft!

 Liefdesgedichten