Liefdeshoroscoop


Kreeft

 

 

Kenmerken van de Kreeft (22 juni – 22 juli)

De kreeft heeft het gevoel dat hij moet beschermen. Hij wil graag eenheid voelen met de anderen. Daarom is de band die hij voelt sterk.

 

Positieve eigenschappen

De Kreeft wil graag iemand verzorgen, is gevoelig voor dingen van buitenaf. Houdt van de natuur, en voelt zich hier ook mee verbonden.

 

Negatieve eigenschappen

Voelt zich afhankelijk van anderen, soms vluchtend in een droomwereld omdat de realiteit te hard is.

 

Kreeft met Ram partner

Relatiecijfer       4

 

Hier zijn veel verschillen! De kreeft is erg aan de familie gebonden en dat ben is de ram juist niet. Wel houden ze allebei van muziek en cultuur. Alleen houdt de ram van avontuur, terwijl de kreeft van het normale leventje houdt. Helaas niet echt een super combinatie.

 

Kreeft met Stier partner

 

Relatiecijfer       8

 

Jullie vormen een leuk koppel, als de stier een keer de leiding wil nemen dan laat de kreeft dat toe. Jullie houden allebei van gezelligheid en een leuke sfeer. De kreeft is open over zijn liefdesgevoelens, terwijl de stier gesloten is. Alleen de stier vindt het leuk om uit te gaan, terwijl de kreeft het thuis ook gezellig vindt.

 

 

Kreeft met Tweeling partner

 

Relatiecijfer       6,5

 

Dit is een twijfelgeval, de tweeling denkt veel na en is een grote prater. De tweeling heeft een scherpe geest. De kreeft kan zich heel ongelukkig voelen als de tweeling koel reageert. De kreeft houdt van romantiek en het gezinsleven. De tweeling wordt geboeid door avontuur. Samen vormen ze een mooie combinatie als ze een beetje rekening met elkaar houden.

 

 

 

 

Kreeft met Kreeft partner

 

Relatiecijfer       8

 

De kreeft houdt van contacten en wil graag zekerheid. Dat kunnen jullie elkaar geven. Beide zijn niet zo initiatiefrijk. Ze willen alles zoveel mogelijk houden zoals het is. Het gezin is erg belangrijk voor de kreeft. Ook is de kreeft erg romantisch.

 

Kreeft met Leeuw partner

 

Relatiecijfer       7,5

 

De leeuw wil graag in het middelpunt staan, en de leiding nemen. De kreeft is iemand die dat toelaat. Dat is iets wat de leeuw geweldig vindt aan de kreeft. Eindelijk kan de leeuw het bepalen. De kreeft heeft er geen problemen mee zolang het maar leuk blijft. De leeuw kan wel agressief zijn en daar kan de kreeft niet tegen.

 

Kreeft met Maagd partner

 

Relatiecijfer       7

 

Meestal gaat dit wel goed, alleen de kreeft en maagd zijn beiden kritisch. Beiden houden er niet van om met geld te smijten. Geld wordt door hun alleen uitgegeven als het iets is waar ze echt wat aan hebben, of iets wat heel erg mooi is. Allebei zijn jullie trouw, de relatie zal top gaan!

 

Kreeft met Weegschaal partner

 

Relatiecijfer       8,5

 

De kreeft vindt het leuk om het thuis gezellig te maken, de weegschaal gaat liever ergens naar toe. Jullie zijn allebei gevoelig ook voor de kleine dingen. Ze uiten zich allebei op een creatieve wijze, en kunnen veel genieten van de dingen die mooi zijn. Dit zijn samen geen ruziemakers, dat is iets waar jullie niet van houden! De weegschaal houdt ervan om geld uit te geven en van het leven te genieten. Jij bent ook wel een levensgenieter maar houdt er meer van het op te sparen om wat moois te kopen! Jullie vormen een leuk koppel.

 

 

 

 

 

 

Kreeft met Schorpioen partner

 

Relatiecijfer       6,5

 

Dit is een leuke match, maar er zijn wel wat dingetjes die fout kunnen lopen. De schorpioen kan nogal kattig reageren. De kreeft vindt het voor een keer niet erg dat de schorpioen zo reageert. Alleen het moet niet te vaak gebeuren. Ook geeft de schorpioen de kreeft niet veel warmte, terwijl het kreeftje dat nodig heeft.

 

Kreeft met Boogschutter partner

 

 

Relatiecijfer       6

 

De boogschutter wil vrijheid en houdt van avontuur! Terwijl de kreeft liever in zijn eigen vertrouwde omgeving blijft. De boogschutter kan mensen kwetsen zonder hij dat door heeft. De kreeft is daar heel gevoelig voor.

 

Kreeft met Steenbok partner

 

Relatiecijfer       6

 

Jullie zijn eigenlijk elkaars tegenpolen! Geloof het of niet, jullie kunnen wel een mooi stel vormen! Het is belangrijk dat jullie elkaar begrijpen. Jullie hebben allebei een andere manier van denken en doen. De steenbok is over het algemeen gesloten, terwijl de kreeft behoefte aan warmte heeft.

 

Kreeft met Waterman partner

 

Relatiecijfer       4,5

 

De kreeft houdt van dat vertrouwde oude leventje, de waterman juist niet!. De waterman toont veel belangstelling in alles wat nieuw en anders is. Mochten jullie bijvoorbeeld samenwonen, kan dat voor problemen zorgen. Allebei hebben jullie een hekel aan ruzie, mochten jullie ruzie hebben willen jullie dat ook zo snel mogelijk opgelost hebben.

 

Kreeft met Vis partner

 

Relatiecijfer       8

 

Wat een supermatch is dit! Jullie hebben veel voor elkaar over. Jullie zetten je volledig in! De kreeft zal in deze relatie de leiding hebben, dat vindt de vis prettig zolang er maar geen gezeur komt. Jullie zijn beiden niet agressief, wel klaar voor een lange relatie. Beiden zijn jullie eerlijk.Liefdesgedichten