Liefdeshoroscoop


Leeuw

 

 

Kenmerken van de Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De leeuw wil graag de leiding geven.

 

Positieve eigenschappen

De leeuw is een beschermend type.

 

Negatieve eigenschappen

De leeuw kan ook teveel in zijn rol zitten, waardoor het fout kan gaan. Ook is de leeuw snel op zijn tenen getrapt.

 

Leeuw met Ram partner

 

Relatiecijfer       6

 

Dit gaat of juist heel goed, of juist helemaal fout! Jullie willen namelijk allebei de baas zijn! De ram kan het niet schelen wat hij precies doet, terwijl de leeuw heel erg kieskeurig is. De leeuw is niet zo snel agressief, de ram wel. Jullie kunnen wel een heel hechte band krijgen!

 

Leeuw met Stier partner

 

Relatiecijfer       4

 

Ook al is de liefde groot tussen jullie twee, dit is geen geweldige combinatie. De leeuw is iemand die graag de dingen wil bepalen. En de stier wil dat absoluut niet! De stier voelt zich snel gedwongen en daar kan de stier absoluut niet tegen! Als de leeuw fout is geweest, geeft hij dat toe, en de stier mag daar wel een goed voorbeeld aan nemen. De leeuw kan jou leren een beetje geduld te hebben.

 

Leeuw met Tweeling partner

 

Relatiecijfer       6

 

De tweeling weet zich aan te passen, dat kan de leeuw niet. De leeuw doet dingen omdat ‘het zo hoort’, de tweeling kan dat niks schelen. De tweeling zal zich nooit laten domineren door de leeuw. Terwijl de leeuw het niet bewust doet. Wel zijn jullie allebei handig en komen er met een beetje begrip samen wel uit.

 

 

 

 

 

 

Leeuw met Kreeft partner

 

 

Relatiecijfer       7,5

 

De leeuw wil graag in het middelpunt staan, en de leiding nemen. De kreeft is iemand die dat toelaat. Dat is iets wat de leeuw geweldig vindt aan de kreeft. Eindelijk kan de leeuw de koers bepalen. De kreeft heeft er geen problemen mee zolang het maar leuk blijft. De leeuw kan wel boosaardig zijn en daar kan de kreeft niet tegen.

 

Leeuw met Leeuw partner

 

Relatiecijfer       6

 

Deze relatie kan alleen goed gaan als jullie naar elkaar luisteren. Het probleem is namelijk dat beide de leiding willen nemen! Je moet met elkaar afspreken wie de verantwoording over iets heeft. Ze zullen elkaar niet zo snel bedriegen, echter willen ze wel genieten van het leven.

 

Leeuw met Maagd partner

 

Relatiecijfer       7,5

 

De leeuw houdt van gezellig uitgaan, de leeuw is een echte levensgenieter. De maagd is meestal niet zo’n uitgaanstype. De leeuw vindt het leuk om dingen te organiseren, en de maagd wil zich graag richten op de details. Samenwerken zou dus top zijn. De maagd is wel kritisch op veel punten, daar kan de leeuw zich aan ergeren. Samen vormen jullie wel een mooi stel en vullen elkaar aan!

 

Leeuw met Weegschaal partner

 

 

Relatiecijfer       7,5

 

De weegschaal is de persoon die niet weet wat hij wil. Hij heeft een vriendelijk zwakke houding en vindt het wel best. Dat is iets waar de leeuw zich aan kan storen. De weegschaal is heel vaak vrolijk en houdt van muziek en kunst. Een goede sfeer is zeker belangrijk. Allebei houden jullie van de mooie en fijne dingen in het leven.

 

 

 

 

 

 

 

Leeuw met Schorpioen partner

 

Relatiecijfer       4

 

Jullie zijn beiden snel kwaad, dat kan veel ruzies veroorzaken. De leeuw wil graag bepalen wat er moet gebeuren. Alleen daar trekt de schorpioen zich niks van aan. Die doet toch wat hij zelf wil. Willen jullie een mooie relatie hebben zou de schorpioen de leidingfunctie van de leeuw moeten accepteren.

 

Leeuw met Boogschutter partner

 

Relatiecijfer       8

 

Meestal is dit een mooi stel, alleen is de boogschutter een natuurmens en de leeuw een stadsmens. Beiden houden jullie van je vrijheid en gezelligheid. Het kan een mooie relatie worden als jullie je verlangens combineren! Ga bijvoorbeeld de ene keer naar het bos, en de andere keer lekker winkelen!

 

Leeuw met Steenbok partner

 

Relatiecijfer       6,5

 

De leeuw houdt van uitgaan en plezier. Terwijl de steenbok een serieuze persoon is, die liever de belangrijke dingen doet. Er blijft dus amper tijd voor hem over voor plezier. Daar kan de leeuw niet tegen, die wil lekker van het leven genieten. De steenbok is erg zelfstandig. Het gaat goed zolang jullie elkaar vertrouwen en goed met elkaar om kunnen gaan.

 

Leeuw met Waterman partner

 

Relatiecijfer       6

 

Dit is of een topmatch, of een waardeloze match!

Dat komt omdat de leeuw de baas wil zijn en de waterman meer samen over de dingen wil beslissen. Daardoor kan er weinig begrip voor elkaar overblijven. De waterman zoekt telkens weer wat nieuws terwijl de leeuw tevreden is met het leven dat hij nu leeft. Jullie zijn wel beiden heel sociaal en jullie staan voor elkaar en andere mensen klaar. Daardoor kan dus wel een hechte band ontstaan.

 

 

 

 

 

 

 

Leeuw met Vis partner

 

Relatiecijfer       8

 

De leeuw heeft behoefte aan een partner die hij leiding kan geven. Dat is prima want de vis laat dat door zijn vredelievendheid toe. De vis is een vriendelijke persoon en vindt het best als de leeuw de dingen voor het zeggen wil hebben. De vis is iemand die zich graag inzet voor anderen mensen.Liefdesgedichten