Liefdeshoroscoop


Maagd

 

 

Kenmerken van de Maagd (24 augustus – 23 september)

De maagd is zeer kritisch ingesteld.

 

Positieve eigenschappen

De maagd beschikt over kennis. Is goed in het beheersen van de gevoelens.

 

Negatieve eigenschappen

De maagd kan ook te perfectionistisch zijn, voelt zich vaak onzeker, kan mopperen en geniet daarom niet genoeg van het leven.

 

 

Maagd met Ram partner

 

Relatiecijfer       5

 

Jullie verschillen aardig wat, de maagd is zo precies die wil alles volgens de planning doen. Terwijl de ram juist van verandering en avontuur houdt! De maagd houdt alles in de gaten en kan precies vertellen wat de min en plus punten van de ram zijn. Dat vindt de ram niet altijd leuk. De maagd kan veel mopperen en als de ram ergens niet van houdt is het dat wel! Geen super match dus!

 

Maagd met Stier partner

 

Relatiecijfer       7

 

De maagd is iemand die heel kritisch is. De stier houdt ervan om dingen op een makkelijke manier te doen. Jullie beiden zijn realistisch en kunnen veel van elkaar leren. De stier is een levensgenieter en de maagd kan de stier laten inzien dat het leven niet alleen daarom gaat. De maagd kan wel eens mopperen en de stier is goed in het opvrolijken van mensen!

 

Maagd met Tweeling partner

 

 

Relatiecijfer       7

 

Dit kan of juist goed gaan, of juist helemaal mis lopen! De maagd is iemand die werk graag nauwkeurig doet. De maagd stelt hoge eisen en dat vooral aan hygiëne. De tweeling kan slordig en rommelig zijn, dat kan de maagd irriteren. Als jullie goed erover praten hoe je het kritische gedrag van de maagd en de slordige tweeling oplost, kan dit een mooie relatie zijn!

 

Maagd met Kreeft partner

 

Relatiecijfer       7

 

Meestal gaat dit goed. De kreeft en maagd zijn kritisch ingesteld. Zijn allebei spaarzaam, geld wordt alleen uitgegeven als het voor iets is waar ze echt wat aan hebben, ook willen ze hun knip openen om een uitgave te doen voor iets wat heel erg mooi is. Allebei zijn jullie trouw, de relatie zal top gaan!

 

Maagd met Leeuw partner

 

Relatiecijfer       7,5

 

De leeuw houdt van gezelligheid buitenshuis, de leeuw is een  levensgenieter. De maagd is meestal niet zo’n uitgaanstype. De leeuw vindt het interessant om dingen te organiseren, en de maagd wil zich graag richten op alle details. Samenwerken zou dus eigenlijk top zijn. De maagd is wel kritisch op veel punten en daar kan de leeuw zich aan ergeren. Met een beetje extra inzet vormen jullie toch een mooi stel en vullen elkaar aan!

 

Maagd met Maagd partner

 

Relatiecijfer       6

 

Jullie houden allebei van discussiëren. De kans is er dat jullie zonder het door te hebben elkaar kwetsen. Als er problemen zijn kunnen jullie die samen wel uitpraten. Allebei zijn jullie realistisch en zijn bereid ergens te voor inzetten.

 

Maagd met Weegschaal partner

 

 

Relatiecijfer       4

 

De maagd wil een leven hebben waarbij alles precies gaat zoals het in de ogen van de maagd hoort. Terwijl de weegschaal alles wel best vindt. En denkt dat niet van te voren uit. De weegschaal is onzeker, altijd die onevenwichtigheid is iets waar de maagd niet tegen kan. Jullie hebben alle twee behoefte aan rust en vriendelijkheid. De maagd geeft niet veel complimenten, daar heeft de weegschaal juist wel behoefte aan. Dit is een relatie die ik niet zou aanraden.

 

 

 

 

 

 

 

Maagd met Schorpioen partner

 

Relatiecijfer       7

 

Dit kan behoorlijk uitdagend zijn, jullie kunnen de ander een grote mond geven. De schorpioen is wel een stuk eerder geërgerd dan de maagd. Wel houden jullie beiden van je werk goed doen en je ergens voor inzetten. Jullie zijn eerlijk, hebben respect voor elkaar en vertrouwen elkaar.

 

Maagd met Boogschutter partner

 

Relatiecijfer       5,5

 

Jullie zijn heel verschillend en zien het leven heel anders. De boogschutter vindt dat de maagd zijn gevoelens niet genoeg laat zien. En de maagd vind de boogschutter eerder een softie. Jullie zijn eerlijk en open tegenover elkaar. Ik raad jullie aan om goed met elkaar te praten over dingen waar jullie het niet eens zijn. Dat houdt een hoop geruzie tegen.

 

Maagd met Steenbok partner

 

Relatiecijfer       8

 

Dit is een mooie combinatie, ze willen allebei netheid en structuur. Als ze eenmaal een relatie hebben, willen ze dit zo houden, en om de band goed te houden hebben ze er ook wat voor over! De steenbok is wel kritisch maar een stuk minder dan de maagd. Jullie zijn meestal eerlijk tegen elkaar, soms weet de steenbok nog wel wat te verzwijgen…

 

Maagd met Waterman partner

 

 

Relatiecijfer       8

 

De waterman is enthousiast over de nieuwste trendy dingen. Dat wil hij dan ook zo snel mogelijk in huis hebben. De maagd zou alleen niks doen zonder dat gepland te hebben. De waterman wil graag een beetje vrijheid, en is erg sociaal. Het nadeel is dat als de waterman wat koopt hij niet goed nadenkt of de prijs van het artikel de koop wel waard is. En daar kan dat maagdje het watermannetje mee helpen!

 

 

 

 

 

 

 

Maagd met Vis partner

 

Relatiecijfer       5

 

De vis gelooft alles snel, terwijl de maagd eerst bewijzen wil zien voordat hij wat gaat geloven. De maagd is alleen iets te realistisch en denkt te veel na over de feiten van het leven. Vissen zijn erg gevoelig en ook  kwetsbaar. De maagd kan koele opmerkingen plaatsen, dus of dit zo’n super koppel is weet ik zo net nog niet..en jij?Liefdesgedichten