Liefdeshoroscoop

 

Ram

 

Kenmerken van de Ram (21 maart – 20 april)

De ram komt voor zichzelf op, zonodig met wat agressiviteit.

 

Positieve eigenschappen

De ram is energiek, onafhankelijk, strijdvaardig, vooruitstrevend en moedig.

 

Negatieve eigenschappen

Individualistisch, zich niet om andere bekommerend, aanvallend, ruw, koud en ook wel eens hard. 

 

Ram met Ram partner

 

Relatiecijfer       7

 

Jullie hebben samen veel gemeen, allebei bezitten jullie dezelfde goede en slechte eigenschappen. Dat betekent niet dat het altijd makkelijk is!

Jullie zijn samen niet de makkelijkste, als er een keer ruzie is. Het meest ideaal is dat jullie de typen zijn die zich volledig voor iets kunnen inzetten waardoor een hechte band ontstaat!

 

Ram met Stier partner

 

Relatiecijfer       5,5   

 

Samen vormen jullie een leuke band, maar het zal niet altijd gemakkelijk zijn, want de stier is nogal koppig en gaat zijn eigen weg. En jij houdt daar niet zo van. Jij bent niet altijd even vrolijk, maar de stier is het type dat je altijd weer opvrolijkt!

 

Ram met Tweeling Partner

 

Relatiecijfer       8

 

Jullie houden allebei van lekker bezig zijn en verandering. Jullie zijn een goede match want de tweeling houdt van plannen bedenken en de ram zal degene zijn die het plan zou uitwerken. Jullie gaan samen op stap om wat leuks te beleven! De tweeling praat alleen een beetje veel en dat is een ideale combinatie want de ram zwijgt liever!

 

 

 

 

 

Ram met Kreeft partner

 

Relatiecijfer       4

 

Jullie verschillen heel veel! De kreeft is erg aan de familie gebonden en dat ben jij juist niet. Wel houden jullie allebei van muziek en cultuur. Alleen jij houdt van avontuur, terwijl de kreeft juist van het normale leventje houdt. Niet echt een goede combinatie om aan te raden dus!

 

Ram met Leeuw partner

 

Relatiecijfer       6

 

Dit gaat of juist heel goed, of juist helemaal fout! Jullie willen namelijk allebei de baas zijn! Jou kan het niet schelen wat je doet, terwijl de leeuw heel erg kieskeurig is. De leeuw is niet zo snel agressief, terwijl jij dat wel bent! Jullie kunnen wel een hele hechte band krijgen!

 

Ram met Maagd partner

 

Relatiecijfer       5

 

Jullie verschillen aardig wat, de maagd is zo precies die wil alles volgens de planning doen. Terwijl jij juist van avontuur houdt! De maagd houdt alles in de gaten en kan precies vertellen wat jou min en plus punten zijn. Dit commentaar vindt jij niet altijd leuk. De maagd kan veel mopperen en als jij ergens niet van houdt is het dat wel! Geen super match dus!

 

Ram met Weegschaal partner

 

Relatiecijfer       7

 

Jullie trekken elkaar aan, er zijn een aantal verschillen. Jij zult vaak de oorzaak zijn van moeilijkheden. De weegschaal kan zich namelijk heel goed aanpassen. En die weet alles op een charmante manier aan te pakken. Er is 1 ding waaraan jij je kan ergeren, dat is dat je nooit echt weet wat de weegschaal nu wil. Meestal is de weegschaal onduidelijk, dat komt omdat hij het zelf ook niet weet!

 

Ram met Schorpioen partner

 

Relatiecijfer       5

 

Dit is een combinatie waar het hard tegen hard zal gaan. Jullie worden namelijk allebei snel boos. Jullie hebben wel dezelfde interesses en houden van een uitdaging! En hartstochtelijk zijn jullie allebei.

 

Ram met Boogschutter partner

 

Relatiecijfer       8

 

Een goede vriendschap hebben jullie zeker! En vriendschap is de ultieme sleutel naar een relatie! De boogschutter past zich beter aan dan jij. Jullie zijn beiden idealistisch, en bijzonder gesteld op vrijheid en kunnen een geweldige relatie krijgen samen als jij wat begrip kan opbrengen voor de levensinstelling van de boogschutter.

 

Ram met Steenbok partner

 

Relatiecijfer       6

 

Ram en steenbok voelen elkaar niet genoeg aan, dat komt omdat jullie te weinig overeenkomsten hebben. Je hebt wel eens het gevoel dat de steenbok je remt, dat komt omdat jij nogal optimistisch bent en de steenbok nogal somber is. Wel kunnen jullie een mooie relatie opbouwen als jullie je een beetje aanpassen aan elkaar.

 

Ram met Waterman partner

 

Relatiecijfer         7,5

 

Dit is een mooie combinatie, er zijn veel gemeenschappelijke eigenschappen. Meestal zijn de interesses van de waterman iets groter dan die van jou. De waterman is  wat moderner in het leven. De waterman is ook sociaalvoelend en daar houdt de ram wel van.

 

Ram met Vis partner

 

Relatiecijfer       6,5

 

Het is moeilijk om elkaar te begrijpen, dat komt omdat jullie allebei een andere instelling hebben. De vis is meestal lief en vriendelijk en heeft veel voor de ander over. Jij bent iemand die van avontuur houd, en de vis heeft aardig wat gebrek aan dingen durven. Daar kan jij moeite mee hebben. Ook is de vis snel gekwetst en jij kan snel iemand kwetsen.Liefdesgedichten