Liefdeshoroscoop


Schorpioen

 

 

Kenmerken van de Schorpioen (24 oktober – 22 november)

De kernzoekende schorpioen gaat snel in de aanval .

 

Positieve eigenschappen

De schorpioen is strijdvaardig, heeft een goed uithoudingsvermogen, heeft veel zelfvertrouwen en het is ‘alles of niks’. 

 

Negatieve eigenschappen

De schorpioen is snel kwetsbaar en jaloers.

 

Schorpioen met Ram partner

 

Relatiecijfer       5

 

Dit is een combinatie waar het vuur vanaf spettert. Door een aangewakkerd temperament worden jullie namelijk allebei snel boos. Daarnaast hebben deze twee wel dezelfde interesses en houden van een uitdaging en hebben het lef ergens voor te gaan!

 

Schorpioen met Stier partner

 

Relatiecijfer       3

 

Elkaar tegenpool, dat zijn jullie, De stier is een beetje rommelig. De schorpioen is snel jaloers en de stier kan daar niet goed tegen. De stier wil lekker zijn gang gaan. Allebei zijn jullie koppig en het kan hard tegen hard gaan. Niet echt een relatie om aan te raden dus.

 

Schorpioen met Tweeling partner

 

Relatiecijfer       4,5

 

De tweeling wil graag een partner die hem rust en kalmte kan geven, dat komt omdat de tweeling zelf al nerveus is. De tweeling kan niet goed tegen de felheid van de schorpioen. De schorpioen zal zich ergeren aan versnipperde houding van de tweeling. De tweeling kan zich wel goed aanpassen, en heeft bewondering van het doorzettingsvermogen van de schorpioen.

 

 

 

 

 

 

 

Schorpioen met Kreeft partner

 

Relatiecijfer       6,5

 

Dit is een leuke match, maar er zijn wel wat dingetjes die fout kunnen lopen. De schorpioen kan nogal kattig reageren. De kreeft vindt het voor een keer niet erg dat de schorpioen zo reageert. Alleen het moet niet te vaak gebeuren. Ook geeft de schorpioen de kreeft niet veel warmte, terwijl de kreeft dat nodig heeft.

 

Schorpioen met Leeuw partner

 

Relatiecijfer       4

 

Jullie zijn beiden agressief, dat kan veel ruzies veroorzaken. De leeuw wil graag bepalen wat er moet gebeuren. Alleen daar trekt de schorpioen zich niks van aan. Die doet toch wat hij zelf wil. Willen jullie een mooie relatie hebben zou de schorpioen de leidingfunctie van de leeuw moeten accepteren.

 

Schorpioen met Maagd partner

 

Relatiecijfer       7

 

Dit kan behoorlijk tegen elkaar op gaan, jullie kunnen elkaar opeens een grote mond geven. De schorpioen is wel een stuk eerder geërgerd dan de maagd. Wel houden jullie beiden van je werk goed doen en je ergens voor inzetten. Jullie zijn beiden eerlijk, hebben respect voor elkaar en vertrouwen elkaar.

 

Schorpioen met Weegschaal partner

 

Relatiecijfer       6

 

De schorpioen kan wel fel reageren, terwijl de weegschaal daar niet tegen kan. En zelf ook helemaal niet snel boos is. De weegschaal doet het liefst dingen zonder dat het verplicht is. De schorpioen zou de weegschaal niet de liefde geven die hij nodig heeft.

 

Schorpioen met Schorpioen partner

 

Relatiecijfer       9

 

Dit kan een superkoppel vormen. Jullie zullen alleen wat moeite hebben met het vertrouwen in elkaar. Je denkt snel dat de ander wat uitspookt. Dat komt omdat jullie beiden onzeker zijn. Als jullie heel gek zijn op elkaar dan kan er toch een mooie hechte band ontstaan.

 

 

Schorpioen met Boogschutter partner

 

Relatiecijfer       7

 

De boogschutter wil alleen maar vrijheid en de schorpioen is niet altijd in staat dat toe te laten. De schorpioen is erg snel jaloers en dat vooral omdat de boogschutter iemand is die veel contacten heeft. De boogschutter is meestal open en eerlijk waardoor de schorpioen er wat meer vertrouwen in zou dienen te krijgen!

 

Schorpioen met Steenbok partner

 

Relatiecijfer       9

 

Een serieuze relatie wordt dit en jullie gaan er voor! Beiden willen jullie zekerheid en dat krijgen jullie zeker van elkaar. De steenbok laat iets meer zijn gevoelens blijken dan de schorpioen. De schorpioen geniet wat meer van het leven dan de steenbok. Samen zijn jullie een leuk liefdes stelletje!

 

Schorpioen met Waterman partner

 

Relatiecijfer       8

 

De waterman houdt van verandering, elke keer wat nieuws. Terwijl de schorpioen de situatie liever houdt zoals het is, zolang het hem bevalt. Jullie vormen een leuk stel en vullen elkaar aan. De schorpioen kan nog wel eens onaardig zijn, dat zal de waterman niet gauw verkeerd opvatten. Dat komt omdat de waterman weet hoe zijn partner is.

 

Schorpioen met Vis partner

 

Relatiecijfer       7,5

 

De vis is snel gekwetst, en omdat de schorpioen soms onaardig kan zijn, kan de vis dat helemaal verkeerd opvatten. Waardoor ruzie ontstaat. Wel geeft de schorpioen de vis het gevoel van veiligheid en bescherming. Dat is iets wat de vis nodig heeft. Jullie genieten beiden van het leven.Liefdesgedichten