Liefdeshoroscoop


Steenbok

 

 

Kenmerken van de Steenbok (22 December – 19 Januari) 

De steenbok gaat net zolang door tot dat hij het bereikt heeft.

 

Positieve eigenschappen

De steenbok heeft doorzettingsvermogen, is niet emotioneel, kan goed werken, kan zichzelf goed beheersen en als hij iets wil gaat hij er ook voor!

 

Negatieve eigenschappen

De steenbok is egoïstisch, kan zich niet zo druk maken om andere mensen en is hard tegen zichzelf en anderen.

 

 

Steenbok met Ram partner

 

Relatiecijfer       6

 

Jullie voelen elkaar niet genoeg aan, dat komt omdat jullie te veel verschillen. De Ram heeft wel eens het gevoel dat de steenbok hem remt, dat komt omdat de ram nogal optimistisch bent en de steenbok nogal somber is. Wel kunnen jullie een mooie relatie opbouwen als jullie je een beetje aanpassen aan elkaar.

 

Steenbok met Stier partner

 

Relatiecijfer       8

 

Dit is een mooie combinatie, samen zijn jullie goed in de kalmte bewaren. De stier is meestal vrolijker dan je partner, de stier kan de serieuze steenbok partner goed opvrolijken. Toch kan de stier ook een ernstige persoon zijn. Jullie zijn niet zo goed in het uiten van je gevoelens, Dat kan de stier iets beter dan de steenbok partner!

 

Steenbok met Tweeling partner

 

Relatiecijfer       7

 

De tweeling houdt niet van het serieuze leventje, de steenbok juist wel. Lekker praten is een hobby van de tweeling, terwijl de steenbok juist zwijgzaam is. Hij wil wel luisteren naar de tweeling maar het moet niet te langdradig worden. Als jullie goed verliefd zijn kan dit een toprelatie zijn!

 

 

 

 

Steenbok met Kreeft partner

 

Relatiecijfer         6

 

 

Jullie zijn eigenlijk tegenpolen van elkaar! Geloof het of niet, jullie kunnen wel een mooi stel vormen! Wel is het belangrijk dat jullie elkaar begrijpen. Jullie hebben allebei een andere manier van denken en doen. De steenbok is over het algemeen gesloten, terwijl de kreeft behoefte aan openheid en warmte heeft.

 

Leeuw met Steenbok partner

 

Relatiecijfer       6,5

 

De leeuw houdt van uitgaan en plezier. Terwijl de steenbok een serieuze persoonlijkheid is, die liever de belangrijke dingen doet. Er blijft dus amper tijd voor hem over voor plezier. Daar kan de leeuw niet tegen, die wil lekker van het leven genieten. De steenbok is erg zelfstandig. Het gaat goed zolang jullie elkaar vertrouwen en goed met elkaar om kunnen gaan.

 

Steenbok met Maagd partner

 

Relatiecijfer       8

 

Dit is een mooie combinatie, ze willen allebei netheid en structuur. Als ze eenmaal een relatie hebben, willen ze dit zo houden, dan hebben ze er ook wat voor over! De steenbok is wel kritisch maar een stuk minder dan de maagd. Jullie zijn meestal eerlijk tegen elkaar, soms weet de steenbok nog wel wat te verzwijgen…

 

Steenbok met Weegschaal partner

 

Relatiecijfer       6,5

 

Jullie hebben een heel verschillende levensinstelling. De weegschaal vindt het fijn om de gezelligheid op te zoeken, terwijl de steenbok daar niet zo van houdt. Die wil niet zoveel contact met de anderen, gewoon zijn eigen weg gaan. Jullie steunen elkaar en de weegschaal laat de aller leukste kanten van het leven aan de steenbok zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Steenbok met Schorpioen partner

 

Relatiecijfer       9

 

Een serieuze relatie wordt dit en jullie gaan er voor! Beiden willen jullie zekerheid en dat krijgen jullie zeker van elkaar. De steenbok laat toch iets meer zijn  romantische gevoelens zien dan de schorpioen. De schorpioen geniet wat meer van het leven dan de steenbok. Samen zijn jullie een leuk stelletje!

 

Steenbok met Boogschutter partner

 

Relatiecijfer       6

 

De boogschutter wil graag vrij zijn, terwijl de steenbok niet van contacten houdt maar toch het leven met zijn partner graag wil delen. Ook is de steenbok in staat de verlangens van zijn partner te vervullen. De boogschutter doet dat liever niet. Die wil alleen zijn eigen verlangens vervullen. Wel zijn jullie goede levens praters en komen samen overal uit!

 

Steenbok met Steenbok partner

 

Relatiecijfer       7,5

 

Jullie hebben belangstelling voor elkaar, behoefte aan elkaar en jullie zijn er voor elkaar. Naast een relatie bestaat er ook nog een mooie vriendschap tussen jullie, wat erg belangrijk is. Het kan ook zijn dat er meer vriendschap is dan liefde tussen jullie, dat komt dan alleen ter sprake als er ruzie is. Want anders vinden jullie dit wel best zo!

 

Steenbok met Waterman partner

 

Relatiecijfer       5,5

 

De steenbok wil graag aandacht krijgen van de waterman, terwijl de waterman niet zo is, de waterman wil vrijheid en niet zo gebonden zijn aan zijn partner. De waterman is erg sociaal en zet zich in voor andere mensen, daar kan de steenbok nogal jaloers om worden. Wel zijn jullie beiden rustig en die nieuwe moderne ideeën van de waterman vind de steenbok juist wel leuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

Steenbok met Vis partner

 

Relatiecijfer       7

 

De steenbok is niet zo goed in gevoelens uiten, dat is wel iets waar de vis behoefte aan heeft. De vis wil graag anderen mensen helpen. Ook laat de  vis zich snel overhalen, dat voor de steenbok ideaal is. De steenbok en de vis houden beiden van aandacht, en die geven ze elkaar.Liefdesgedichten