Liefdeshoroscoop

 

Stier

 

Kenmerken van de stier (21 april – 20 mei)

Komt moeilijk op gang, maar eenmaal in actie enorm energiek.

 

Positieve eigenschappen

De stier wil vastigheid, beschikt over schoonheidsgevoel, intens  liefdesverlangen, en natuurlijk houdt de stier van rust en is realistisch omdat het een aarde teken is.

 

Negatieve eigenschappen

Soms een beetje sloom, materialistisch ingesteld, genotzuchtig en vooral koppig.

 

 

Stier met Ram partner

 

Relatiecijfer       5,5

 

Samen vormen jullie een leuke band, maar een minpunt is de koppigheid van de stier. De ram houdt daar niet zo van. De ram is niet altijd even vrolijk, maar jij bent het type dat iemand altijd weer kan opvrolijken!

 

Stier met Stier partner

 

Relatiecijfer       8,5

 

Jullie kunnen goed met elkaar overweg, als je maar wel weet dat twee stieren dubbel koppig zijn. Het is handig als jullie even vantevoren afspreken wie het voor het zeggen heeft over bepaalde onderwerpen. De vrouw mag bijvoorbeeld over het huishouden beslissen en de man over de geldzaken, of andersom.

 

Stier met Tweeling partner

 

Relatiecijfer       9

 

Er zijn veel positieve punten tussen jullie waardoor deze twee dierenriemtekens een goed koppel vormen. Er is alleen wel één groot verschil tussen jullie, dat is namelijk het levensritme. Jij als stier houdt ervan om lekker te relaxen, terwijl de tweeling het liefst voortdurend bezig is. De tweeling houdt van verandering en de stier niet. Beide zijn levensgenieters en houden van muziek.

 

 

 

 

 

Stier met Kreeft Partner

 

Relatiecijfer       8

 

Jullie vormen een leuk koppel, als je een keer de leiding wil nemen dan laat de kreeft dat toe. Jullie houden allebei van gezelligheid en een leuke sfeer. De kreeft kan op een soepele manier zijn liefdesgevoelens uiten terwijl jij dat minder snel doet. Alleen jij als stier vindt het leuk ergens wat te gaan drinken, terwijl de kreeft het thuis ook gezellig vindt. 

 

Stier met Leeuw partner

 

Relatiecijfer       4

 

Ook al is de liefde groot tussen jullie twee, dit is geen geweldige combinatie. De leeuw is iemand die graag de dingen wil bepalen. En de stier wil dat absoluut niet! Je voelt je als stier gedwongen en jij kan daar niet tegen! Als de leeuw fout is geweest, geeft hij dat toe, en jij als stier mag daar wel een goed voorbeeld aan nemen. De leeuw kan jou leren een beetje geduld te hebben.

 

Stier met Maagd partner

 

Relatiecijfer       7

 

De maagd is iemand die heel kritisch is. Jij houdt ervan om dingen op een makkelijke manier te doen. Jullie beiden zijn realistisch en kunnen veel van elkaar leren. Jij bent een levensgenieter en de maagd kan jou laten inzien dat het leven niet alleen daarom gaat. De maagd kan wel eens mopperen en als stier ben je goed in het opvrolijken van mensen!

 

Stier met Weegschaal partner

 

Relatiecijfer       9,5

 

Jullie kunnen het goed met elkaar vinden. De weegschaal is soms  onzeker en weet niet goed wat hij wel of niet wil, terwijl jij precies weet wat je wilt. Zo vullen jullie elkaar aan. Jullie hebben allebei een goed gevoel voor muziek en kunst, en houden van gezelligheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stier met Schorpioen partner

 

Relatiecijfer       3

 

Elkaars tegenpolen. De stier is een beetje rommelig. De schorpioen is snel jaloers en de stier kan daar niet goed tegen. De stier wil lekker zijn gang gaan. Allebei zijn jullie koppig en het kan hard tegen hard gaan. Niet echt een relatie om aan te raden dus.

 

Stier met Boogschutter partner

 

Relatiecijfer       7,5

 

Jullie hebben niet veel gelijkenissen met elkaar, maar dat is hier een positief punt. Jullie vullen elkaar aan. De stier is een levensgenieter en de boogschutter is dat niet zo erg. De stier laat de boogschutter zien hoe het ook kan. Je leeft maar een keer, dus ga ervoor!

 

Stier met Steenbok partner

 

Relatiecijfer       8

 

Dit is een mooie combinatie, samen zijn jullie goed in kalm blijven. Jij bent meestal vrolijker dan je partner, jij kan je serieuze steenbok partner goed opvrolijken. Toch kan jij ook een serieuze persoon zijn. Beide zijn niet zo goed in het uiten van diepere gevoelens, jij kunt het iets beter dan je partner!

 

Stier met Waterman partner

 

Relatiecijfer       5

 

De waterman is iemand die van verandering houdt, terwijl jij (zolang het jou bevalt) alles graag bij het oude laat zoals het nu is. De waterman is steeds met iets nieuws bezig en dat verstoord jou rust waar je juist zoveel van houdt. De waterman is heel sociaal en daar houd jij wel van, ook kan je daarvan leren. Geen geweldige match, wel een leuke vriendschap

 

Stier met Vis partner

 

Relatiecijfer       9,5

 

Dit is een leuke match! Jullie hebben allebei een sterk ontwikkeld gevoelsleven, en kunnen daardoor elkaar goed aanvoelen en begrijpen. Jullie zijn allebei kunstliefhebbers en hebben veel dezelfde interesses.Liefdesgedichten