Liefdeshoroscoop

 

Tweelingen

 

Kenmerken van de tweeling (21 mei – 21 juni)

Iemand die veelzijdig is en graag contact heeft met anderen. Ook nieuwe contacten zijn interessant voor de tweeling.

 

Positieve eigenschappen

De tweeling heeft behoefte aan kennis, nieuwe contacten en communicatie

 

Negatieve eigenschappen

Soms wat onevenwichtig, heeft vaak een versnelde ontwikkeling, last van gebrek aan eenheid, en van oppervlakkigheid.

 

Tweeling met Ram partner

 

Relatiecijfer       8

 

Jullie houden allebei van lekker bezig zijn en verandering. Deze twee vormen samen een goede match. De tweeling houdt van plannen bedenken en de ram zal degene zijn die het plan zou uitwerken. Jullie gaan samen op stap om wat leuks te beleven! De tweeling praat alleen een beetje veel en dat is een ideale combinatie want de ram zwijgt liever!

 

Tweeling met Stier partner

 

Relatiecijfer       9

 

Er zijn veel positieve punten tussen jullie, waardoor een goed koppel wordt gevormd. Er is alleen wel een belangrijp verschil tussen jullie, dat is namelijk het levensritme. De stier houdt ervan om lekker te relaxen, terwijl de tweeling het liefst actief bezig is. De tweeling houdt van verandering en de stier niet. Jullie zijn allebei levensgenieters en houden van de klanken van muziek.

 

 

Tweeling met Tweeling partner

 

Relatiecijfer       10

 

Een goede combinatie, dit zijn hele goede maatjes. Je ziet je eigen negatieve kanten dankzij je partner. Daar hebben twee tweelingen begrip voor. Ze zullen elkaar genoeg vrijlaten, dat komt omdat jullie behoefte naar vrijheid heel groot is. Een ideale relatie zal dit worden!

 

 

 

 

Tweeling met Kreeft partner

 

Relatiecijfer       6,5

 

Dit is een twijfelgeval, de tweeling denkt veel na en is een grote prater. De tweeling heeft een scherpe geest. De kreeft kan zich heel ongelukkig voelen als de tweeling zo gevoelloos en koud is. De kreeft houdt van romantiek en het gezinsleven. De tweeling houdt meer van avontuur. Samen vormen ze een mooie combinatie, als ze inzien dat ze rekening met elkaar moeten houden.

 

Tweeling met Leeuw partner

 

Relatiecijfer       6

 

De tweeling kan zich absoluut aanpassen, dat kan de leeuw niet. De leeuw doet dingen omdat ‘het zo hoort’, de tweeling zegt dat niets. De tweeling zal zich nooit laten domineren door de leeuw. Terwijl de leeuw het niet bewust doet. Wel zijn jullie allebei handig en komen er samen wel uit!

 

Tweeling met Maagd partner

 

Relatiecijfer       7

 

Dit kan of juist goed gaan, of juist helemaal mis lopen! De maagd is iemand die werk graag nauwkeurig doet. De maagd stelt hoge eisen en dat vooral aan hygiëne. De tweeling kan slordig en rommelig zijn, dat kan de maagd gaan irriteren. Als jullie goed erover praten hoe je het kritische gedrag van de maagd en de slordige tweeling oplost, kan dit een mooie relatie zijn! Dit houdt wel in dat de maagd alles mag opruimen, want de tweeling doet dat toch niet.

 

Tweeling met Weegschaal partner

 

Relatiecijfer       8,5

 

De tweeling zal vaak verstandig reageren, terwijl de weegschaal een gevoelsmens is. De weegschaal is vaak onzeker met wat hij nou wil, en de tweeling weet precies wat hij wil. De weegschaal kan de tweeling leren om op een ontspannen manier te leven. Terwijl de tweeling de weegschaal kan leren om wat praktischer in het leven te staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tweeling met Schorpioen partner

 

Relatiecijfer       4,5

 

De tweeling wil graag een partner die hem rust en kalmte kan geven, dat komt omdat de tweeling zelf al nerveus is. De tweeling kan niet goed tegen de felheid van de schorpioen. De schorpioen zal zich ergeren aan de soms zo slappe houding van de tweeling. Maar ach de tweeling kan zich wel goed aanpassen, en heeft op zijn beurt bewondering voor het doorzettingsvermogen van de schorpioen.

 

Tweeling met Boogschutter partner

 

Relatiecijfer       5,5

 

Jullie zijn tegenpolen van elkaar. Het vormt een struikelblok om voldoende begrip voor elkaar te krijgen. Allebei hebben ze een verlangen naar vrijheid. Eerlijkheid is in deze relatie erg belangrijk. Het kan een goede relatie worden als ze zich allebei een beetje aanpassen.

 

Tweeling met Steenbok partner

 

Relatiecijfer       7

 

De tweeling houdt niet van het serieuze leventje, de steenbok juist wel. Lekker praten is een hobby van de tweeling, terwijl de steenbok juist zwijgzaam is. Hij wil wel luisteren naar de tweeling maar het moet niet te langdradig worden. Als jullie goed verliefd zijn kan dit een toprelatie zijn!

 

Tweeling met Waterman partner

 

Relatiecijfer       10

 

Dit is een supermatch! Allebei zijn jullie niet zo agressief. De waterman heeft in het algemeen een socialer gevoel dan de tweeling. En de tweeling staat wat meer met beide benen op de grond. Jullie relatie blijft boeiend door nieuwe belevenissen. En deze twee hebben elkaar altijd wel wat te vertellen! Top dus!

 

Tweeling met Vis partner

 

Relatiecijfer       6

 

Deze match kan goed gaan. De vindingrijke tweeling weet overal wel een oplossing voor, en dat is goed voor de vis ,want die ziet al snel ergens een probleem in. De tweeling geeft de vis zekerheid, waardoor de vis vrolijker wordt. De vis is namelijk snel teleurgesteld en krijgt ook snel tranen.Liefdesgedichten