Liefdeshoroscoop


Vissen

 

 

Kenmerken van de vissen (20 februari  – 20 maart)  

De vis is meestal diepzinnig, en een gevoelig persoon. 

 

Positieve eigenschappen

Houdt van rust en is medelevend gevoelig. 

 

Negatieve eigenschappen

De vis is bang voor de realiteit, zwak, verlegen en laat zich beïnvloeden.

 

 

Vis met Ram partner

 

Relatiecijfer       6,5

 

Het is moeilijk voor deze twee dierenriemtekens om elkaar te begrijpen, dat komt omdat jullie allebei een andere instelling hebben. De vis is meestal lief en vriendelijk en heeft veel voor de ander over. Jij bent iemand die van avontuur en confrontatie houdt, en de vis heeft aardig wat gebrek aan dingen durven. Daar kan jij nog wel eens moeite mee hebben. De harde kop van de ram kan de vis pletten.

 

Vis met Stier partner

 

Relatiecijfer       9,5

 

Dit is een leuke match! Jullie hebben allebei een sterk ontwikkeld gevoelsleven, en kunnen daardoor elkaar goed aanvoelen en begrijpen. Jullie zijn allebei kunstliefhebbers en hebben veel dezelfde interesses.

Door de lieve vis kan de koppige stier smelten.

 

Vis met Tweeling partner

 

Relatiecijfer       6

 

Deze match kan goed gaan. De tweeling weet overal wel een oplossing voor te vinden, en de vis ziet al snel ergens een probleem in. De tweeling geeft de vis zekerheid, waardoor de vis vrolijker word. De vis is namelijk snel teleurgesteld en krijgt ook snel traantjes van soms korte of langer duur.

 

 

 

 

 

 

Vis met Kreeft partner

 

Relatiecijfer       8

 

Wat een supermatch is dit! Jullie hebben veel voor elkaar over. Jullie zetten je volledig in! De kreeft zal de dienst uit maken, dat vindt de vis prettig zolang er maar geen gezanik komt. Jullie zijn beiden niet onaardig, en als twee waterdieren wel klaar voor een lange relatie. Beiden zijn jullie eerlijk.

 

Vis met Leeuw partner

 

Relatiecijfer       8

 

De leeuw heeft behoefte aan een partner die hij leiding kan geven. Dat is prima want de vis laat dat toe. De vis is een vriendelijk persoon en vindt het best als de leeuw de leiding neemt. De vis is iemand die zich graag inzet voor anderen mensen. En de leeuw houdt van de loyaliteit die zij beiden uitdragen.

 

Vis met Maagd partner

 

Relatiecijfer       5

 

De vis gelooft alles snel, terwijl de maagd eerst bewijzen wil zien voordat hij wat gaat geloven. De maagd is alleen iets te realistisch en denkt te veel na over de feiten van het leven. Vissen zijn erg gevoelig en ook snel kwetsbaar. De maagd is soms wat koeltjes en dat trekt de vis zich erg aan. Dus of dit zo’n super koppel is weet ik zo net nog niet..

 

Vis met Weegschaal partner

 

Relatiecijfer       9

 

De weegschaal maakt snel contact met zijn medemens, terwijl de vis meer de verlegen persoon is. Jullie zijn geen ruziemakers! Daar hebben jullie een hekel aan. Jullie houden zeker rekening met elkaar. En hebben beiden een goed luisterend oor. Beiden houden jullie van gezelligheid en dat zullen jullie ook samen opzoeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vis met Schorpioen partner

 

Relatiecijfer       7,5

 

 

De vis is snel gekwetst, en omdat de schorpioen soms wel een onaardig kan zijn, kan de vis dat verkeerd opvatten. Waardoor ruzie ontstaat. Wel geeft de schorpioen de vis het gevoel van veiligheid en bescherming. Dat is iets wat de vis nodig heeft. Jullie genieten beiden van het leven. En de schorpioen krijgt van de vis de liefdevolle overgave.

 

 

Vis met Boogschutter partner

 

Relatiecijfer       8,5

 

Allebei zijn jullie natuurmensen. Jullie zijn allebei open en eerlijk. De vis is wel eens bang voor de realiteit. De boogschutter kan hem daarbij helpen. De vis is een persoon met een goed hart, en is medeleven. Dat is precies wat de boogschutter nodig heeft! Ook om idealen te verwezenlijken kan dit duo goed gaan.

 

Vis met Steenbok partner

 

Relatiecijfer       7

 

De steenbok is niet zo goed in gevoelens uiten, dat is wel iets waar de vis behoefte aan heeft. De vis wil graag anderen mensen helpen. Ook laat de  vis zich snel overhalen, dat voor de steenbok ideaal is. De steenbok en de vis houden beiden van aandacht, en die geven ze elkaar.

 

Waterman met Vis partner

 

Relatiecijfer       7

 

De vis is een erg gevoelig mens, de waterman kan snel iemand kwetsen. De waterman begrijpt ook niet hoe de vis zo gevoelig kan zijn. Door dat je geen begrip voor elkaar hebt, lopen sommige relaties stuk. Probeer elkaar  dus te begrijpen en heb lol in het leven. De vis geniet van de enthousiasme die de waterman heeft voor nieuwe dingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vis met Vis partner

 

Relatiecijfer       10

 

Dit is een top match! Jullie voelen je gelukkig en jullie steunen elkaar genoeg! Jullie weten precies wat jullie verlangens zijn, waardoor jullie elkaar gelukkig maken. Allebei zijn jullie goed in het uiten van je gevoelens en aangezien jullie overgevoelig zijn is het in dit geval een positief punt! Kijk wel uit dat jullie het samen droog houden bij die heel romantische film.



Liefdesgedichten