Liefdeshoroscoop


Waterman

 

 

Kenmerken van de Waterman (20 januari – 19 februari) 

De waterman houdt van veranderingen en de moderne tijd.

 

Positieve eigenschappen

De waterman denkt na over zijn leven en de toekomst, houdt van nieuwe dingen, houdt van veranderingen, is een vrolijk mens. 

 

Negatieve eigenschappen

De waterman schiet snel in de stress, heeft plannen die niet realistisch zijn.

 

Waterman met Ram partner

 

Relatiecijfer       7,5

 

Dit is een mooie combinatie, jullie hebben veel gemeen. Meestal zijn de interesses van de waterman iets groter dan die van jou. De waterman is  wat moderner in het leven. De waterman is ook erg sociaal en daar houd jij wel van als ram zijnde.

 

Waterman met Stier partner

 

Relatiecijfer       5

 

De waterman is iemand die van verandering houdt, terwijl de stier alles graag bij het oude laat zoals het nu is. De waterman is steeds met iets nieuws bezig en dat verstoord de rust waar de stier juist zoveel van houdt. De waterman is heel sociaal en daar houd de stier wel van, ook kan de stier daarvan leren. Geen geweldige match, wel een leuke vriendschap

 

Waterman met Tweeling partner

 

Relatiecijfer       10

 

Dit is een supermatch! Allebei echte vriendschap bewaarders. De waterman heeft in het algemeen een socialer gevoel dan de tweeling. En de tweeling staat wat meer met beide benen op de grond. Jullie relatie blijft boeiend door nieuwe belevenissen. En jullie hebben elkaar altijd wel wat te vertellen! Top dus!

 

 

 

 

 

 

Waterman met Kreeft partner

 

Relatiecijfer       4,5

 

De kreeft houdt van het vertrouwde oude leventje, de waterman juist niet! De waterman toont veel belangstelling in alles wat nieuw en anders is. Mochten jullie bijvoorbeeld samenwonen, kan dat voor problemen zorgen. Allebei hebben jullie een hekel aan ruzie, mochten jullie ruzie hebben willen jullie dat ook zo snel mogelijk bijgelegd hebben.

 

Waterman met Leeuw partner

 

Relatiecijfer       6

 

Dit is of een topmatch, of een waardeloze match!

Dat komt omdat de leeuw de leiding wil nemen en de waterman meer samen over de dingen wil beslissen. Daardoor kan er weinig begrip voor elkaar overblijven. De waterman zoekt telkens weer wat nieuws terwijl de leeuw tevreden is met het leven dat hij nu leeft. Jullie zijn wel beiden heel sociaal en jullie staan voor elkaar en andere mensen klaar. Daardoor kan dus wel een hechte band ontstaan.

 

Waterman met Maagd partner

 

Relatiecijfer       8

 

De waterman is enthousiast over de nieuwste moderne dingen. Dat wil hij dan ook zo snel mogelijk in huis hebben. De maagd is niet het type voor onverwachte dingen die niet passen in het schema. De waterman wil graag een beetje vrijheid, en is erg sociaal. Het nadeel is dat als de waterman wat koopt hij niet goed nadenkt of de aankoop wel slim is. Daar kan de maagd de waterman mee helpen!

 

Waterman met Weegschaal partner

 

Relatiecijfer       7,5

 

Dit is een mooi koppel, de weegschaal houdt van alles wat het leven mooi maakt. De waterman heeft goede mensenkennis, en is erg sociabel. Jullie houden beiden van verandering en nieuwe gebeurtenissen. Ook houden jullie beiden van dromerige muziek en een leuke sfeer.

 

 

 

 

 

 

 

Waterman met Schorpioen partner

 

Relatiecijfer       8

 

De waterman houdt van verandering, elke keer wat nieuws. Terwijl de schorpioen de situatie liever houdt zoals het is, zolang het hem bevalt. Jullie zijn vorm een uitdagend stel en vullen elkaar aan. De schorpioen kan nog wel eens onaardig zijn, dat zal de waterman niet gauw verkeerd opvatten. Dat komt omdat de waterman weet hoe zijn partner is.

 

Waterman met Boogschutter partner

 

Relatiecijfer       6,5

 

De waterman is iemand die houdt van leuke contacten, terwijl de boogschutter meer de natuur omarmt. De waterman gaat liever de stad in terwijl de boogschutter liever gaat wandelen in het bos om zijn rust op te zoeken. Niet veel overeenkomsten dus. Wel hebben geven jullie elkaar genoeg vrijheid. Jullie zijn open tegenover elkaar!

 

Waterman met Steenbok partner

 

Relatiecijfer       5,5

 

De steenbok wil graag aandacht krijgen van de waterman, terwijl de waterman niet zo’n type is, de waterman wil vrijheid en niet zo gebonden zijn aan zijn partner. De waterman is erg sociaal en zet zich in voor andere mensen, daar kan de steenbok nogal jaloers om worden. Wel zijn jullie beiden rustig en die nieuwe moderne ideeën van de waterman vindt de steenbok juist wel leuk!

 

Waterman met Waterman partner

 

Relatiecijfer       8,5

 

Dit kan een heel mooie relatie worden, omdat jullie dezelfde goede en slechte eigenschappen hebben. Dat weten jullie ook van elkaar. Allebei willen jullie vrijheid en zijn jullie levensgenieters. Ook hebben jullie dan veel contacten, dat is erg super gezellig!

 

Waterman met Vis partner

 

Relatiecijfer       7

 

De vis is een erg gevoelig mens, de waterman kan snel iemand kwetsen. De waterman begrijpt ook niet hoe de vis zo gevoelig kan zijn. Door dat je geen begrip voor elkaar hebt, lopen sommige relaties stuk. Probeer elkaar  dus te begrijpen en heb vooral ook lol in het leven. De vis geniet van de enthousiasme die de waterman heeft voor nieuwe dingen.Liefdesgedichten