Liefdeshoroscoop


Weegschaal

 

 

Kenmerken van de weegschaal (24 september – 23 oktober)

De weegschaal is opzoek naar evenwicht.

 

Positieve eigenschappen

De weegschaal houdt van het leven, kan zich uitstekend aanpassen en heeft gevoel voor kunst.

 

Negatieve eigenschappen

De weegschaal weet niet wat hij wil, is soms slap en loopt daarom vaak met anderen mee.

 

Weegschaal met Ram partner

 

Relatiecijfer       7

 

Jullie trekken elkaar aan, er zijn een aantal verschillen. De ram zal vaak de oorzaak zijn van moeilijkheden. De Weegschaal kan zich namelijk heel goed aanpassen. En die weet alles op een heel charmante manier aan te pakken. Er is één ding waar aan de ram zich kan ergeren, dat is die twijfel houding van de weegschaal. Meestal is de weegschaal onduidelijk, dat komt omdat hij het zelf ook niet weet!

 

Weegschaal met Stier partner

 

Relatiecijfer       9,5

 

Jullie kunnen het goed met elkaar vinden. De weegschaal is af en toe behoorlijk onzeker en weet niet goed wat hij wel of niet wil, terwijl de ram precies weet wat hij wil. Zo vullen jullie elkaar wel aan. Deze twee hebben gevoel voor schone muziek en levendige kunst, en vergeet de relaxte gezelligheid niet.

 

Weegschaal met Tweeling partner

 

Relatiecijfer       8,5

 

De tweeling zal vaak verstandelijk en nuchter reageren, terwijl de weegschaal een gevoelsmens is. De weegschaal is vaak onzeker met wat hij nou wil, en de tweeling weet precies wat hij wil. De weegschaal kan de tweeling leren om op een ontspannen manier te leven. Terwijl de tweeling de weegschaal kan leren om wat praktischer in het leven te staan.

 

 

 

 

 

Weegschaal met Kreeft partner

 

 

Relatiecijfer       8,5

 

De kreeft vindt het leuk om het thuis gezellig te maken, de weegschaal gaat liever ergens naartoe. Jullie zijn allebei gevoelig ook voor de kleine dingen. Jullie zijn allebei creatief en kunnen goed genieten van de dingen die mooi zijn. Jullie zijn geen ruziemakers, dat is iets waar jullie niet van houden! De weegschaal houdt ervan om geld uit te geven en van het leven te genieten. Jij bent ook wel een levensgenieter maar houdt er meer van het op te sparen om wat moois te kopen! Jullie vormen een leuk stelletje lovers.

 

Weegschaal met Leeuw partner

 

Relatiecijfer       7,5

 

De weegschaal is die persoon die maar blijft twijfelen. Hij heeft een aardige maar soms zwakke houding en vindt allemaal gauw goed. Dat is iets waar de leeuw zich aan kan ergeren. De weegschaal is heel vaak vrolijk en houdt de dingen die levendig zijn. Een goede sfeer is zeker belangrijk. Allebei houden jullie van de mooie en fijne dingen in het leven.

 

Weegschaal met Maagd partner

 

Relatiecijfer       4

 

De maagd wil een ordelijk leventje hebben. Terwijl de weegschaal alles op z’n beloop laat, geen planning maakt. De maagd vindt dat het overzichtelijke dan verloren gaat. Jullie hebben beiden ook behoefte aan rust en vriendelijkheid. De maagd geeft niet veel complimenten, daar heeft het weegschaaltje juist wel behoefte aan. Dit is een relatie die ik niet zou aanraden.

 

Weegschaal met Weegschaal partner

 

Relatiecijfer       8,5

 

Jullie zijn bereid om echt naar elkaar te luisteren, en je geeft elkaar de ruimte die nodig is om je mening te durven uiten. Veel ruzie zullen jullie niet hebben, want jullie hebben een hekel daaraan! Jullie houden van gezelligheid en zijn echte levensgenieters. Een koppel dat samen balans kan vinden.

 

 

 

 

Weegschaal met Schorpioen partner

 

Relatiecijfer       6

 

De schorpioen kan fel reageren, de weegschaal schrikt daar enorm van. De weegschaal is de vrede bewaarder en gesteld op dingen waar geen plicht op rust. Het is mogelijk dat uiteindelijk de schorpioen de weegschaal niet de liefde kan geven op de wijze die de weegschaal nodig heeft.

 

Weegschaal met Boogschutter partner

 

Relatiecijfer       7

 

De weegschaal is een echt gezelschapmens, terwijl de boogschutter liever naar buiten gaat en de natuur opzoekt. Dat vindt de weegschaal te saai. Daar kan wel een bonje door ontstaan. Zorg ervoor dat jullie beiden aan het bod komen dan kan het toch nog fijn worden. De boogschutter kan de weegschaal toch altijd overhalen. Dat komt omdat de weegschaal de ander niet te kort wil doen.

 

Weegschaal met Steenbok partner

 

Relatiecijfer       6,5

 

Jullie hebben een totaal andere levensinstelling. De weegschaal vindt het fijn om de gezelligheid op te zoeken, terwijl de steenbok daar niet zo van houdt. Die wil niet zoveel contact met de anderen, gewoon zijn eigen weg gaan. Jullie steunen elkaar en de weegschaal laat de leuke kanten van het leven aan de steenbok zien.

 

Weegschaal met Waterman partner

 

Relatiecijfer       8

 

Dit is een mooi koppel, de weegschaal houdt nu eenmaal van alles wat het leven mooi maakt. De waterman heeft een goede mensenkennis, en is erg sociaal. Jullie houden beiden van verandering en nieuwe gebeurtenissen. Ook houden jullie beiden van warme muziek en een prettige sfeer.

 

 

 

 

 

 

 

Weegschaal met Vis partner

 

Relatiecijfer       9

 

De weegschaal maakt snel contact met zijn medemens, terwijl de vis meer de verlegen persoon is. Jullie zijn geen ruziemakers! Daar hebben jullie een hekel aan. Jullie houden zeker rekening met elkaar. En hebben beiden een goed luisterend oor. Beiden houden jullie van gezelligheid en dat zullen jullie ook samen opzoeken.

 Liefdesgedichten